TRYGGE RAMMER

 

Trygge Rammer er et samarbeid mellom ledere innen dataspillnæringen i Trondheim. 

Det er et prosjekt for regional bransjeutvikling av spillnæringen, som har et feste i Work-Work. Work-Work er et kreativt laboratorium og co-work hus rettet mot selskaper som jobber med utvikling av nye digitale medier. Huset har en mangfoldig miljø i skjæringspunktet mellom kunst og teknologi. Work-Work omfatter 1338 kvm over fire etasjer midt i Trondheim Sentrum
og oppstartsdato var 1.november 2015.

VÅRE PROSJEKTLEDERE

Hans-Andreas_Kleven_CEO_Game_Director.jp

HANS-a
Kleven

Hans-Andreas Kleven er en av stifterene av Pineleaf Studio, og er i dag ansvarlig for over 20 spillutviklere som Daglig Leder og Game Director hos selskapet. Hans-Andreas har jobbet tidligere med Spark* NTNU som Start-up Mentor og brenner for god forretningsutvikling og spilldesign.

  • Linkedin - Hans
profilbilde_1x1.jpg

JOhannes

åsheim

Johannes er tidligere prosjektleder for Norwegian Game Awards. Studerer 4. året Datateknologi ved NTNU i Trondheim. 

  • Linkedin - Johannes
CV-bildefarge_2.jpg

Lars olav

muri

Lars Olav Muri er daglig leder i Riddlebit Software som han var med å stifte i 2017 samtidig som han studerte ved NTNU Handelshøyskolen.

  • Linkedin - Lars
Linn_Trondheim_edited.jpg

Linn

sovig

Linn Søvig har jobbet i dataspillbransjen i noen år. Hun startet konferansen, Konsoll, i Bergen i 2012 og har siden vært aktiv i å fremme norsk spillutvikling. Hun har lansert syv spill enten som en utgiver eller ved å jobbe innenfor et spillselskap. Linn har jobbet for det meste med markedsføring og kommunikasjon men har i de senere årene fokusert mer på forretningsutvikling for spillselskap. Hun har et bredt internasjonalt nettverk og en lidenskap for å bygge kommersielt bærekraftige spillstrategier.

  • Linkedin - Linn
lise_pf.png

lise HAGEN
LIE

Lise er daglig leder i Studio Gauntlet, et lite videospillstudio I Trondheim som for tiden lager Bonkies. Ved siden av dette er hun også Prosjektleder i Trygge Rammer programmet, Women in Games Ambasadør og i styret av Women in Games Norway.

  • Linkedin - Lise
marius.jpg

ADMINISTRATOR

marius thorvaldsen

Marius er gründer bak kontorfellesskapet Work-Work og investeringsselskapet Kick-Ass. Marius administrerer prosjekt "Trygge Rammer".

  • Linkedin - Marius