• Johannes Åsheim

Neste runde av Akseleratorprogrammet


Fellesbilde av oppstart av andre runde av akseleratorprogrammet til Trygge Rammer for høsten 2021.
Fellesbilde av deltakere og prosjektledere

Rett over sommer startet vi med neste runde av Akseleratorprogrammet som skal forgå utover høsten 2021.


Prosjektene som er tatt med i programmet:

  • North Camp Games

  • Flath Earth Entertainment

  • Antler Games

  • Proletary Games

  • Studio Gauntlet

Mer info om prosjektene vil bli lagt ut under Akseleratorprogram -> Spillprosjekter


Frem til nå

Frem til nå har vi holdt to seminarer. Hvert seminar begynner med at hvert prosjekt holder en 15 min pitch om bedriften og spillet. Her får man tilbakemeldinger fra prosjektlederne og de andre deltakerne slik at man i slutten av programmet sitter igjen med en solid pitch.


Det første seminaret handlet om etablering av aksjeselskap for prosjektene. Gjennom presentasjoner og workshops skal deltakerne sitte igjen med nok kunnskap for å sette opp bedriften. De fikk en god oversikt over viktige dokumenter og daglig drift, i tillegg til å få innsikt og innspill på hvordan man burde sette opp budsjett og føre regnskap.


Før det andre seminaret hadde alle prosjektene stiftet selskap. Neste seminar fokuserte på prosjektutvikling og søknader. Her gikk vi i dybden på ulike aktører og hvordan man kan gå frem for å søke om støtte. Vi hadde workshops der vi så på hvordan man burde strukturere søknader og hva de skal inneholde. I tillegg tok seminaret for seg prosjektutvikling og viktige verktøy for å planlegge utviklingsløp.Hva skal de lære i løpet av høsten?

Først og fremst skal vi ha fokus på at de har en klar forståelse på hva deres prosjekt er og har redskapene og selvtilliten på plass til å selge de. Vi skal innom flere tema som markedsføring, community bygging, nettverk, eksponering, og få en bedre forståelse av næringen som en kommersiell kreativ næring. Neste seminar skal vi gjennom markedsføring både for selskapet og spillet de jobber med. Vi vil ha flere presentasjoner med ekspert gjester som vil lære de hvordan de lærer å planlegge sin markedsføring og finne sitt brand. I oktober vil vi ha fokus på hvordan å nå privat kapital både i Norge og utlandet. Vi tar en gjennomgang av de ulike aktørene på markedet og gir de trening i å presentere sine prosjekter til investorer, utgivere og plattformer som kjenner dataspill som en næring best.


Er du interessert i å bli med på arrangementet Investor Summit 7. oktober, meld deg på her.Hvem organiserer Akseleratorprogrammet?

Vi er fem prosjektledere som utformer og organiserer seminarene i programmet. I tillegg er vi også mentorer for spillbedriftene hvor vi har faste møter for å hjelpe dem. Vi fokuserer også på å invitere inn eksterne aktører for å styrke det faglige i programmet. Les mer om prosjektlederne under Team.


Prosjektlederne i Trygge Rammer. Fra venstre er Johannes, Hans-Andreas, Lise, Linn og Lars.


243 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle